ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σοκαριστικός τραυματισμός σε αγώνα μποξ γυναικών στην Αργεντινή – Οι θεατές φώναξαν να διακοπεί ο αγώνας (βίντεο)

Δείτε τον σοβαρό τραυματισμό της Λ.Μανζούρ

Σοκαριστικός τραυματισμός σε αγώνα μποξ γυναικών στην Αργεντινή – Οι θεατές φώναξαν να διακοπεί ο αγώνας (βίντεο)

Πριν από λίγες ημέρες η Λουκρεσία Μανζούρ και η Ντανιέλα Μπερμούδες έδωσαν μάχη πάνω στο ρινγκ με την τελευταία να διατηρεί τον τίτλο της με τεχνικό νοκ άουτ στον 3ο γύρο.

Η μάχη τους όμως σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό στο αυτί της Μανζούρ.

View this post on Instagram

A post shared by TyC Sports (@tycsports)

Το αυτί της έγινε… τούμπανο και το αιμάτωμα που απέκτησε μετά από χτύπημα της Μπερμούδες σοκάρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι θεατές φώναξαν για να διακοπεί ο αγώνας αλλά ο διαιτητής τον συνέχισε και έτσι η Μπερμούδες διατήρησε τα σκήπτρα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.