ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σον Μπάρμπερ: «Έφυγε» σε ηλικία 29 ετών ο παγκόσμιος πρωταθλητής του επί κοντώ (upd)

Το 2016 και πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο είχε βρεθεί θετικός σε χρήση κοκαΐνης

Σον Μπάρμπερ: «Έφυγε» σε ηλικία 29 ετών ο παγκόσμιος πρωταθλητής του επί κοντώ (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 18/01, 23:58): Ο Καναδός άλτης, Σον Μπαρμπέρ που το 2015 στο Πεκίνο στέφτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο επί κοντώ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 29 ετών.

Πέθανε στο σπίτι του στο Κίνγκγουντ του Τέξας από «ιατρικές επιπλοκές» όπως δήλωσε ο ατζέντης του ο οποίος δεν αποκάλυψε τα ακριβή αίτια. «Είναι μια τρομερή απώλεια, ο Σον ήταν ένα άτομο που είχε πολύ καρδιά. Ήταν καλός άνθρωπος, γενναιόδωρος με τους άλλους. Το να πεθάνεις τόσο νέος είναι δύσκολο να το αποδεχτείς» είπε μεταξύ άλλων ο ατζέντης του.

Ο Μπαρμπέρ είχε δηλώσει ανοιχτά με ανάρτησή του στα social media το 2017 ότι είναι γκέι: «Ομοφυλόφιλος και υπερήφανος! Ευχαριστώ τους γονείς μου που με στηρίζουν τόσο πολύ. Συνεχίζω να ωριμάζω σαν άνθρωπος και έχω μία υπέροχη ομάδα υποστήριξης. Οι γονείς μου είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές μου και με βοήθησαν πολύ τελευταία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2016 και πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο είχε βρεθεί θετικός σε χρήση κοκαΐνης. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι αυτό προήλθε από φιλί που έδωσε σε κοπέλα που «έκλεισε» από ιστοσελίδα γνωριμιών. Ο ισχυρισμός του έγινε δεκτός από τον καναδική Ολυμπιακή επιτροπή και γι’ αυτό αγωνίστηκε κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες όπου ήταν 10ος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.