Στέφανος Τσιτσιπάς: Με τον Νόβακ Τζόκοβιτς θα αναμετρηθεί στον τελικό του Australian Open

Τελευταία τους συνάντηση ήταν στον τελικό του Roland Garros το 2021

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με τον Νόβακ Τζόκοβιτς θα αναμετρηθεί στον τελικό του Australian Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τον αντίπαλό του για τον κυριακάτικο (29/1) τελικό του Australian Open και αυτός θα είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος τενίστας κυριάρχησε με 3-0 σετ του Αμερικανού Τόμι Πολ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί ξανά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε διεκδίκηση Grand Slam τίτλου. Τελευταία τους συνάντηση ήταν στον τελικό του Roland Garros το 2021.

Με τη διαφορά ότι ο ένας ψάχνει το πρώτο του μεγάλο τρόπαιο, ενώ ο άλλος κυνηγά το μυθικό 22ο major τίτλο του.

Τότε πάντως η μάχη τους ήταν επική με τον Έλληνα άσο να προηγείται με 2-0 σετ αλλά τον Σέρβο να κάνει αντεπίθεση και να επικρατεί εν τέλει εκείνος με 3-2 σετ.

Ο Τζόκοβιτς μετά και το σημερινό του ημιτελικό μετρά 27 διαδοχικές νίκες στη Μελβούρνη ξεπερνώντας την επίδοση του Άντρε Άγκασι, ενώ έχει κι ένα τρομερό σερί 40 νικών γενικότερα επί αυστραλιανού εδάφους έχοντας ηττηθεί για τελευταία φορά το 2018!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νόλε, αν και υπήρξαν στιγμές που δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ, ήταν ο κυρίαρχος συνολικά στο παιχνίδι. Πήρε το πρώτο σετ με 7-5 δίνοντας στον Πολ την ελπίδα για κάτι, όμως στο δεύτερο και το τρίτο ήταν ανίκητος επικρατώντας 6-1, 6-2 έπειτα από 2 ώρες και 20 λεπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.