ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Συγκινεί ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης που έχασε τη μητέρα του στην φονική σύγκρουση – «Δεν μπορώ να θρηνήσω, αν δεν δικαιωθεί»

Ο αθλητής αποκάλυψε εντελώς τυχαία πως δεν ήταν και η μικρή του αδελφή στο τρένο

Συγκινεί ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης που έχασε τη μητέρα του στην φονική σύγκρουση – «Δεν μπορώ να θρηνήσω, αν δεν δικαιωθεί»

Άμεση απόδοση ευθυνών για την τραγωδία ζητούν οι συγγενείς των επιβατών, που έχασαν τη ζωή τους από τη σύγκρουση των δύο τρένων.

Ανάμεσα σε αυτούς, που το νήμα της ζωής τους κόπηκε μέσα σε μια στιγμή, είναι και η μητέρα του πρωταθλητή των κρίκων, Χριστόφορου Κωνσταντινίδη.

Ο αθλητής αποκάλυψε εντελώς τυχαία πως δεν ήταν και η μικρή του αδελφή στο τρένο.

«Η μητέρα μου ήταν από Λάρισα, εκεί με γέννησε, μετακομίσαμε Θεσσαλονίκη που είναι ο μπαμπάς. Ο παππούς της μητέρας μου δούλευε στα τρένα, αγόρασε σπίτι δίπλα στον σταθμό για να ακούει τα τρένα όταν πήρε σύνταξη. Τώρα δεν θέλω να δω τρένο, φοβάμαι να βάλω το παιδί μου μέσα σε τρένο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η μητέρα μου ήταν πιθανό να ήταν στο τρίτο βαγόνι γιατί δεν είχε βγάλει ηλεκτρονικό εισιτήριο… Δεν ξέρουμε όμως…. Εντελώς τυχαία δεν ήταν και η μικρή μου αδελφή μαζί, 20 χρονών», εξομολογήθηκε αρχικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.