ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συντριβή Canadair: Ο κόσμος του αθλητισμού θρηνεί για την απώλεια των πιλότων

Ομάδες να κάνουν σχετικές αναρτήσεις στα social media

Συντριβή Canadair: Ο κόσμος του αθλητισμού θρηνεί για την απώλεια των πιλότων

Στο πένθος  έχει «βυθιστεί» η Ελλάδα μετά το θάνατο του πιλότου και του συγκυβερνήτη του Canadair, κατά τη διάρκεια επιχείρησης για την κατάσβεση της φωτιάς στην περιοχή της Εύβοιας.

Θρήνος και στον αθλητικό κόσμο για το χαμό των δύο ηρώων που έχασαν τη ζωή της στη “μάχη” με τις φλόγες, με τις ομάδες να κάνουν σχετικές αναρτήσεις στα social media, εκφράζοντας τη θλίψη τους και τα συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των δύο νεκρών.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

“Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους συναδέλφους των πιλότων ηρώων Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη, που σήμερα θυσίασαν τις ζωές τους παλεύοντας με τις φλόγες, προκειμένου να προστατέψουν τον τόπο μας και όλους εμάς”.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ανάρτηση της Super League 1

«Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League, με βαθιά οδύνη, εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους του κυβερνήτη, Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά, 34 ετών και του συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών, του πυροσβεστικού αεροσκάφους Canadair CL-215 της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους, στην κατάσβεση των καταστρεπτικών πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα μας».

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

“Χρήστος Μουλάς – Περικλής Στεφανίδης. Η Ελλάδα θρηνεί την απώλεια δύο ηρώων της που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους τους… Αθάνατοι!”

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Άρης

Ας είναι αυτοί οι τελευταίοι ήρωες που πέφτουν για το καλό όλων μας…
Ας είναι αυτός ο τελευταίος θρήνος…
Χρήστος Μουλάς – Περικλής Στεφανίδης
ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των ηρωικών πιλότων Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη. Αθάνατοι…»

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Η οικογένεια της ΑΕΚ συγκλονισμένη, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο ηρώων πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που θυσιάστηκαν για να προστατεύσουν ζωές και περιουσίες των συμπολιτών τους.

Δεν υπάρχουν λόγια για τον ηρωισμό και την αυτοθυσία του Σμηναγού Χρήστου Μουλά και του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.