ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τ.Δουβίκας: Έρχεται μεταγραφή για τον Έλληνα επιθετικό – Πόσα εκατομμύρια δίνει η Ρέιντζερς για να τον αποκτήσει

Η Ρέιντζερς δείχνει αποφασισμένη να αποκτήσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή

Τ.Δουβίκας: Έρχεται μεταγραφή για τον Έλληνα επιθετικό – Πόσα εκατομμύρια δίνει η Ρέιντζερς για να τον αποκτήσει

Η ομάδα της Γλασκώβης ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αλφρέδο Μορέλος και φαίνεται ότι τον έχει βρει στο πρόσωπο του Δουβίκα.

Ειδικότερα, οι εμφανίσεις του Τάσου Δουβίκα με την Ουτρέχτη, στην οποία ανήκει από το 2021, είναι τέτοιες ώστε εδώ και εβδομάδες να παρουσιάζεται σαν μήλος της έριδος για τις μεγάλες ομάδες της Σκωτίας, με τη Ρέιντζερς να έχει το προβάδισμα έναντι της Σέλτικ και να ετοιμάζει πρόταση 8 εκατ. ευρώ.

Ο 23χρονος Έλληνας επιθετικός παρουσιαζόταν σαν βασικός στόχος της Σέλτικ μέχρι και πριν λίγες μέρες αλλά τώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Σκωτία, είναι η Ρέιντζερς αυτή που έρχεται σε πρώτο πλάνο και δείχνει αποφασισμένη να τον αποκτήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ομάδα της Γλασκώβης ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αλφρέδο Μορέλος και φαίνεται ότι τον έχει βρει στο πρόσωπο του Δουβίκα με αποτέλεσμα να έχει ενημερώσει την Ουτρέχτη ότι είναι διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και 8 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.