Τελ Αβίβ: Ακυρώθηκε το Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης

Η απόφαση έρχεται μετά από απειλές τις τελευταίες ώρες για επίθεση στην ισραηλινή πόλη

Τελ Αβίβ: Ακυρώθηκε το Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης

Το προγραμματισμένο για αύριο το βράδυ φιλικό παιχνίδι μεταξύ Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης -στο Τελ Αβίβ– ακυρώθηκε – Τι αναφέρουν οι δύο σύλλογοι σε κοινή ανακοίνωση.

«Λόγω της τρέχουσας κατάστασης ασφαλείας, η Γιουβέντους και η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοινώνουν ότι ματαιώθηκε ο φιλικός αγώνας των δύο ομάδων που θα γινόταν στο Ισραήλ την Κυριακή 7 Αυγούστου στο στάδιο Bloomfield του Τελ Αβίβ», ανέφεραν οι δυο ομάδες στο twitter.

Η απόφαση έρχεται μετά από απειλές τις τελευταίες ώρες για επίθεση στην ισραηλινή πόλη, μετά τη στρατιωτική κλιμάκωση.

Ισραηλινά αεροσκάφη έπληξαν τη Γάζα και Παλαιστίνιοι εκτόξευσαν ρουκέτες κατά του Ισραήλ το Σάββατο, μετά την ισραηλινή επιχείρηση εναντίον της οργάνωσης Ισλαμική Τζιχάντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Γιουβέντους ξεκινά τη διαδρομή της στη Serie A στις 15 Αυγούστου εναντίον της Σασουόλο, ενώ η Ατλέτικο αρχίζει τη σεζόν της στη La Liga την ίδια μέρα, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Χετάφε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.