ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τελειώνει η συνεργασία του Ζόρζε Ζέσους με την Φενέρμπαχτσε

Ο Ζέσους προσλήφθηκε τον Ιούνιο του 2022, μετρώντας σε 39 επίσημα ματς, 26 νίκες, 7 ισοπαλίες και 6 ήττες

Τελειώνει η συνεργασία του Ζόρζε Ζέσους με την Φενέρμπαχτσε

Ακόμη μια απόλυση προπονητή ευρωπαϊκού συλλόγου φαίνεται πως βρίσκεται προ των πυλών, καθώς o Zόρζε Ζέσους φαίνεται να βρίσκεται μια ανάσα πριν το τέλος της συνεργασίας του με την Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με δημοσίευμα της A Bola.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός πληρώνει τα «σπασμένα» της κακής πορείας της ομάδας η οποία τη φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης σε ντέρμπι, με την ήττα από την Μπεσίκτας με 4-2 να μοιάζει με τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και στο -9 από την πρωτοπόρο Γαλατάσαραϊ και η δυσαρέσκεια στο «Σουκρού Σαράτσογλου» προς το πρόσωπο του 68χρονου τεχνικού είναι μεγάλη.

Μάλιστα, ο Ζεσούς φαίνεται να έχει ήδη ενημερωθεί για το επικείμενο «διαζύγιο», με τον 50χρονο, Σεργκέν Γιαλτσίν, να φαντάζει ως επικρατέστερος για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας.

Ο Ζόρζε Ζέσους, προσλήφθηκε από τη Φενέρμπαχτσε τον Ιούνιο του 2022, μετρώντας σε 39 επίσημα ματς, 26 νίκες, 7 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.