ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θλίψη στην Αμερική με τον θάνατο νεαρού μπασκετμπολίστα

Πέθανε ο 22χρονος Τζάστιν Χάρντι και «βύθισε» στο πένθος το αμερικανικό μπάσκετ

Θλίψη στην Αμερική με τον θάνατο νεαρού μπασκετμπολίστα

Το αμερικανικό μπάσκετ, μετά την είδηση του θανάτου του Τζάστιν Χάρντι, ο οποίος και είχε κερδίσει όλο τον κόσμο με τη «μάχη» του κόντρα στον καρκίνο, βυθίστηκε στην θλίψη και το πένθος.

Ο 22χρονος παίκτης του κολεγιακού μπάσκετ με την ομάδα του Σεντ Τσαρλς είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στομάχι πέρυσι τον Απρίλιο, αλλά δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε τη ζωή του παρά τις δυσκολίες.

Κατάφερε έτσι να πάρει το πτυχίο του στο πανεπιστήμιο έξι μήνες νωρίτερα, εν μέσω χημειοθεραπειών, ενώ επέστρεψε και στο παρκέ, παρότι είχε χάσει πάνω από 22 κιλά. «Αποφάσισα να συνεχίσω να ζω τη ζωή μου, ανεξάρτητα από αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Αν αυτό δεν είναι νίκη απέναντι στον καρκίνο, δεν ξέρω τι είναι», είχε δηλώσει ο ίδιος ο Χάρντι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν τα κατάφερε όμως τελικά και μετά από μερικούς μήνες έφυγε από τη ζωή, με την οικογένειά του να ανακοινώνει το γεγονός, προκαλώντας τη θλίψη στις ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.