ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο πρόεδρος της ΔΟΕ

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) Τόμας Μπαχ έπεσε θύμα τηλεφωνικής φάρσας από Ρώσους και μάλιστα περισσότερες από μία φορές

Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο πρόεδρος της ΔΟΕ

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) Τόμας Μπαχ έπεσε θύμα τηλεφωνικής φάρσας από Ρώσους και μάλιστα περισσότερες από μία φορές, όπως έκανε γνωστό η ΔΟΕ.

Η ανακοίνωση έρχεται καθώς οι σχέσεις μεταξύ της Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ρωσίας επιδεινώνονται μετά την απαγόρευση της παρέλασης των αθλητών της χώρας στην τελετή εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Η ΔΟΕ ανέφερε ότι υπήρξαν ψεύτικες κλήσεις προς το Ολυμπιακό όργανο και τον πρόεδρό του, με τους καλούντες να παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι της Επιτροπής της Αφρικανικής Ένωσης, οι οποίοι ήθελαν να συζητήσουν την κατάσταση με τη Ρωσία.

Η ΔΟΕ δεν έδωσε λεπτομέρειες για τις συνομιλίες, ούτε είπε πόσες κλήσεις είχαν πραγματοποιηθεί.

«Φαίνεται ότι υπήρξε ένα νέο περιστατικό στη ρωσική εκστρατεία παραπληροφόρησης και δυσφήμισης κατά της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και του προέδρου της», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΔΟΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «Ψεύτικες κλήσεις που υποτίθεται ότι προέρχονται από την Επιτροπή της Αφρικανικής Ένωσης φαίνεται ότι έγιναν από την ίδια ομάδα που έχει ήδη επιτεθεί με τον ίδιο τρόπο σε πολλούς παγκόσμιους πολιτικούς ηγέτες και άλλες υψηλόβαθμες προσωπικότητες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.