Το νέο σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης έχει «άρωμα» εκλογών: Ο «Κυριάκος», ο «Αλέξης» και το «αυτοί είστε» (βίντεο)

Το σποτ δείχνει μία συζήτηση σε καφενείο, όπου δύο Κρητικοί με μαύρα πουκάμισα λογοφέρουν για το ποιος θα κερδίσει

Το νέο σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης έχει «άρωμα» εκλογών: Ο «Κυριάκος», ο «Αλέξης» και το «αυτοί είστε» (βίντεο)

«Θεσμός» έχουν γίνει τα χιουμοριστικά σποτ που διαφημίζουν κάθε χρόνο τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης, με τους διοργανωτές να καταφέρνουν και φέτος να κερδίσουν τις εντυπώσεις με το νέο τους βίντεο για τον αγώνα που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ειδικότερα, το νέο απολαυστικό σποτ έχει έντονο το «άρωμα» των εκλογών 2023, καθώς πρωταγωνιστούν ο «Κυριάκος», ο «Αλέξης», αλλά και οι εμβληματικές ατάκες του Δημήτρη Κουτσούμπα, όπως το περίφημο «αυτοί είστε».

Αυτήν τη φορά, το σποτ δείχνει μία συζήτηση σε καφενείο, όπου δύο Κρητικοί με μαύρα πουκάμισα λογοφέρουν για το ποιος θα κερδίσει.

«Ο Αλέξης φυσικά» απάντησε ο πρώτος με τον δεύτερο να διαφωνεί και να λέει «κοιμάσαι ολόρθος. Ο Κυριάκος θα κερδίσει που έχει εμπειρία». «Μα και ο Αλέξης έχει την ίδια εμπειρία» επιμένει ο πρώτος. «Έχεις δει τον Κυριάκο; Δυο μέτρα παλίκαρος είναι», συνεχίζει ο δεύτερος, με τον άλλο να επισημαίνει ότι «ο Αλέξης είναι πιο νέος.

Εκείνη τη στιγμή, ένας άλλος πελάτης του καφενείου ξυπνά από τον καυγά και λέει ότι «στον Ημιμαραθώνιο της Κρήτης όλοι είναι νικητές».

Ο καυγάς των δύο Κρητικών συνεχίζεται, ώσπου διακρίνουν στο βάθος τον «Κυριάκο» και τον «Αλέξη». «Αλέξη έλα με φόρα», λέει ο ένας, με τον δεύτερο να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του «Κυριάκου».

«Εσείς δεν βάζετε μυαλό, αλλά αυτοί είστε» λέει ο τρίτος πελάτης του καφενείου, θυμίζοντας τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το σποτ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.