ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Τεντόγλου: Του ακύρωσαν το κορυφαίο άλμα στο κόσμο λόγω… παπουτσιών και αυτός πέτυχε αμέσως νέο ρεκόρ!

Το πήρε... προσωπικά ο Μίλτος Τεντόγλου «πετώντας» στα 8,41μ.

Μ.Τεντόγλου: Του ακύρωσαν το κορυφαίο άλμα στο κόσμο λόγω… παπουτσιών και αυτός πέτυχε αμέσως νέο ρεκόρ!

Ο Μίλτος Τεντόγλου απέδειξε για άλλη μια φορά στο μίτινγκ στο Λιεβέν ότι είναι μεγάλος αθλητής με κορυφαίο άλμα και πάλι για φέτος στον κόσμο.

Ο Έλληνας αθλητής προσγειώθηκε στα 8.41 μ. δίνοντας απάντηση στο ότι πριν από λίγες ημέρες του ακυρώθηκε λόγω… παπουτσιών η καλύτερη φετινή επίδοση του κόσμου (8.40μ.)!

Η απόφαση της World Athletics, στηρίχτηκε στο σκεπτικό πως τα παπούτσια που φορούσε ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, απαγορεύονται σε αγώνες άλματος εις μήκος.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι φορούσε την έκδοση “Black Panther” των ειδικά σχεδιασμένων για άλμα εις μήκος παπουτσιών της Adidas, η οποία μάλιστα, τα κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό ζευγαριών (limited edition).

Σύμφωνα με τη World Athletics, το μοντέλο αυτό απαγορεύεται να χρησιμοποιείται σε αγώνες άλματος εις μήκος.

Όμως, κανείς δεν είχε ελέγξει τα παπούτσια του Τεντόγλου πριν εκκινήσει τις προσπάθειές του στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο Τορούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.