
Με μια ανάρτησή του στο instagram, ο θρύλος του Ολυμπιακού, Τζιοβάνι, θυμήθηκε το επικό 3-3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο ματς που διεξήχθη μεταξύ των δύο ομάδων το 1999, θέλοντας έτσι να δώσει το «έναυσμα» στους Πειραιώτες.
Θυμίζουμε ότι ερυθρόλευκοι υποδέχονται απόψε (26/11) στο «Γ.Καραϊσκάκης» τους Μαδριλένους, για την League Phase του Champions League.
Εκείνη τη βραδιά – που έκανε το ντεμπούτο του ο Ικέρ Κασίγιας με τη φανέλα της Ρεάλ – ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού ήταν ο ένας και μοναδικός Τζιοβάνι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (το άλλο ο Ζάχοβιτς).
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Έτσι, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του σημερινού αγώνα, ο πρώην άσος από τη Βραζιλία έστειλε το δικό του μήνυμα στους ερυθρόλευκους, γράφοντας «Pame!».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.