ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β.Μιλλούση: «Άφησα τον πρωταθλητισμό για να στηρίξω τον Λ.Πετρούνια»

«Δεν υπάρχει μαμά χωρίς τύψεις και ενοχές και πρέπει να απεγκλωβιστούμε από αυτό»

Β.Μιλλούση: «Άφησα τον πρωταθλητισμό για να στηρίξω τον Λ.Πετρούνια»

Η Βασιλική Μιλλούση παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη αποκάλυψε για ποιο λόγο σταμάτησε τον πρωταθλητισμό.

«Κανένα παιδί σε τόσο τρυφερή ηλικία δεν είναι προετοιμασμένο και δεν μπορεί να δουλέψει τα συναισθήματά του», είπε αναφερόμενη στο γεγονός πως ξεκίνησε την ενόργανη πολύ μικρή.

«Αθλητισμό κάνω αλλά άφησα τον πρωταθλητισμό γιατί πρέπει να στηρίξω και τον άντρα μου που ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι δύσκολο που κι εγώ και ο Λευτέρης είμαστε πρωταθλητές στο ίδιο άθλημα γιατί υπάρχει μια άτυπη σύγκριση», συνέχιζε η Βασιλική Μιλλούση.

Το γεγονός όμως ότι η δική της παύση ήρθε παράλληλα με την ανοδική πορεία του Λευτέρη Πετρούνια, ήταν κάτι που η ίδια έπρεπε να διαχειριστεί και ήταν δύσκολο.

Η Βασιλική Μιλλούση αναφέρθηκε ακόμα, στον ρόλο της ως μητέρα και την αλλαγή που αυτή έχει φέρει στην ζωή της.

«Είμαι αυστηρή μαμά σε λογικά πλαίσια. Τα κορίτσια μας έχουν αγαπήσει την γυμναστική μέσα από εμάς, έχουν κλίση γιατί και το DNA είναι πολύ δυνατό», είπε για τις κόρες της, ενώ συνέχισε: «Δεν υπάρχει μαμά χωρίς τύψεις και ενοχές και πρέπει να απεγκλωβιστούμε από αυτό. Ακόμα και όταν όλα τα κάνεις καλά, πάντα κάτι θα βρεις να νιώθεις ενοχές».

Τέλος, η δημοφιλής αθλήτρια δημοσιοποίησε ότι ήδη από πολύ μικρή ηλικία την απασχολούσε να είναι περιποιημένη και να είναι κατάλληλα ντυμένη στην γυμναστική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το καινούργιο μου πρότζεκτ με τα κορμάκια έχει το σύνθημα ”φοράμε τα συναισθήματά μας”», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.