ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο: Καταδύτης έσκασε με την πλάτη στον βατήρα στον αγώνα επίδειξης των εγκαινίων του Ολυμπιακού κέντρου στο Παρίσι

«Έχω μόνο κάτι γρατζουνιές και αύριο επιστρέψω στις προπονήσεις»

Βίντεο: Καταδύτης έσκασε με την πλάτη στον βατήρα στον αγώνα επίδειξης των εγκαινίων του Ολυμπιακού κέντρου στο Παρίσι

Το Ολυμπιακό υδάτινο κέντρο του Σεν Ντενί εγκαινίασε ο Γάλλος Εμανουέλ Μακρόν.

Το συγκεκριμένο κέντρο αναμένεται να φιλοξενήσει τους αγώνες συγχρονισμένης κολύμβησης, καταδύσεων και υδατοσφαίρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου).

Μετά από τα εγκαίνια ακολούθησε αγώνας επίδειξης στις καταδύσεις με τρεις Γάλλους πρωταθλητές ν’ ανεβαίνουν στον βατήρα για να δείξουν τις ικανότητές τους. Οι δύο από τους τρεις εκτέλεσαν με επιτυχία την κατάδυση αλλά ο τρίτος τα έκανε… μούσκεμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BFMTV (@bfmtv)

Ο 27χρονος Γάλλος Alexis Jandard ξεκίνησε την κατάδυση αλλά έσκασε με την πλάτη στον βατήρα και έπεσε στο νερό! Ο καταδύτης συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και μετά την… τούμπα είπε: «Άφησα το DNA μου και πρέπει να υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι από την πλάτη μου στο ταμπλό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαι εντάξει. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Έχω μόνο κάτι γρατζουνιές και αύριο επιστρέψω στις προπονήσεις». Ο Γάλλος προετοιμάζεται για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.