ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο… ντοκουμέντο με Β.Σπανούλη και Λάζαρο Παπαδόπουλο να δίνουν ρεσιτάλ στο τζούντο (βίντεο)

Ο αγώνας έλαβε χώρα στην Αθήνα και στο περιθώριο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004

Βίντεο… ντοκουμέντο με Β.Σπανούλη και Λάζαρο Παπαδόπουλο να δίνουν ρεσιτάλ στο τζούντο (βίντεο)

Βίντεο… ντοκουμέντο με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Βασίλη Σπανούλη “ανέβασε” στα social media ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. 

Στο βίντεο ο «Λάζλο» δίνει αγώνα επίδειξης με τον Σπανούλη στο περιθώριο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

Οι δύο μπασκετμπολίστες φορούν τις φόρμες της εθνικής ομάδας και σε ρόλο καμεραμάν είναι ο Νίκος Ζήσης.

Θεατές του αγώνα είναι ο Αντώνης Φώτσης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Δεν μάθαμε ποιος κέρδισε αλλά ο Παπαδόπουλος υποσχέθηκε να ανεβάσει και άλλο βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ο Ηλίας Ηλιάδης χάρισε στην Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο στο τζούντο και προφανώς οι μπασκετμπολίστες είναι επηρεασμένοι από την επιτυχία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.