ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Χάος στο βελγικό Σαρλερουά – Μαλίν με ρίψη φωτοβολίδων και οριστική διακοπή!

Η κατάσταση στον αγώνα του βελγικού πρωταθλήματος ήταν έκρυθμη από την πρώτη στιγμή

Χάος στο βελγικό Σαρλερουά – Μαλίν με ρίψη φωτοβολίδων και οριστική διακοπή!

Σκηνικά απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο Βέλγιο και στην αναμέτρηση της Σαρλερουά κόντρα στην Μαλίν, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να προβαίνουν συνεχώς σε ρίψη φωτοβολίδων που οδήγησαν το ματς σε οριστική διακοπή!

Η κατάσταση ήταν έκρυθμη από την πρώτη στιγμή με τους οπαδούς να πετούν συνεχώς αντικείμενα και μπαλάκια του τένις εντός του αγωνιστικού χώρου, αναγκάζοντας τον ρέφερι να… προειδοποιήσει πως θα βάλει πρόωρο τέλος στο παιχνίδι.

malin_xaos
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φίλαθλοι ωστόσο αρνούνταν να συμμορφωθούν παρά το προβάδισμα της ομάδας τους (1-0) και στο 69΄εκτόξευσαν φωτοβολίδες για τρίτη (!) φορά στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή τελικά να καλεί τους παίκτες να επιστρέψουν στα αποδυτήρια και στη συνέχεια να αποχωρεί!

malin_xaos1Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση της λίγκας για την έκβαση του αγώνα, αν και το πιθανότερο σενάριο είναι πως η Σαρλερουά θα τιμωρηθεί με… βαριά ήττα 5-0 στα χαρτιά.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.