Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Χρήστος Κόντης μετά την τριάρα της Φέγενορντ στον Παναθηναϊκό: «Χάλασε το μυαλό μας – Άδικο το αποτέλεσμα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του υπηρεσιακού προπονητή του Παναθηναϊκού

Χρήστος Κόντης μετά την τριάρα της Φέγενορντ στον Παναθηναϊκό: «Χάλασε το μυαλό μας – Άδικο το αποτέλεσμα»

O υπηρεσιακός προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Κόντης, χαρακτήρισε ως άδικο το αποτέλεσμα της χθεσινής (23/10) εκτός έδρας ήττας του τριφυλλιού από τη Φέγενορντ με 3-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για φάσεις που κόστισαν, ενώ τόνισε πως ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα και μίλησε για χαμένη συγκέντρωση.

Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόντη:

«Είναι άδικο για όλους μας να κάνεις μια τέτοια προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, να είσαι διαβασμένος να παίζεις τόσο καλά, να βάζεις το γκολ και να μπορείς να κάνεις το 2-0.

Εκεί που λέμε ότι θα έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, εμείς ανοίγουμε το παιχνίδι, πήγαμε σε ένα παιχνίδι που τους βολεύει και φάγαμε το γκολ.

Χάλασε το μυαλό μας, πόνεσε αυτό το γκολ γιατί δεν ήταν απειλητικοί και ξαφνικά βρήκαν γκολ.

Έτσι στο δεύτερο μέρος πάλι με κάποια λάθη φάγαμε και άλλο γκολ και ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε.

Αν δούμε την εικόνα, θεωρώ ότι ο Καλάμπρια σε αυτόν τον ρόλο έδινε βοήθειες στα ανεβάσματα που έκαναν και είχαμε προσανατολισμό να βγαίνουμε στην κόντρα επίθεση.

Αποτέλεσμα ήταν να βγάλουμε κάποιες φάσεις με τον Τετέ και να δημιουργεί και εκείνος προβλήματα.

Απλά σε κάποιες από αυτές δεν ήταν καθαρές οι πάσες και έτσι έπρεπε να σταματήσουμε να αλλάξουμε την πάσα.

Θέλαμε περισσότερο σκέψη στην τελική απόφαση γενικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.