ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ντου» από αρουραίους σε οχήματα Tesla – Από σόγια οι μονώσεις των καλωδίων της

«Ντου» από αρουραίους σε οχήματα Tesla – Από σόγια οι μονώσεις των καλωδίων της

Μια ανέλπιστη επίθεση δέχονται τα αυτοκίνητα Tesla. Ο λόγος για ένα «ντου» από αρουραίους που επιτίθενται στα καλώδια μονώσεων των πανάκριβων μοντέλων και ο λόγος αφού είναι φτιαγμένα από σόγια!

Η Tesla είναι η αυτοκινητοβιομηχανία που ξεχωρίζει ανάμεσα σε αυτές που χρησιμοποιούν τα νέας σύνθεσης καλώδια, που αντί για πλαστικό μονωτικό στα καλώδια έχουν ένα άλλο υλικό, που βασίζεται στη σόγια και τα καθιστά πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Σύμφωνα με το New York Post, τα παράπονα των ιδιοκτητών των μοντέλων της Tesla που δέχονται επίθεση από αρουραίους, όλο και αυξάνονται, με το πρόβλημα να παίρνει διαστάσεις μεταξύ των ιδιοκτητών και να αποτελεί λόγο διαρκούς ανησυχίας.

Στην πραγματικότητα, η ανησυχία αυτή προκύπτει και από το γεγονός πως μια τέτοια βλάβη, δεν καλύπτεται από καμία ασφαλιστική εταιρεία ανεξάρτητα από τις καλύψεις και το πόσο υψηλό είναι το ασφάλιστρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες χρησιμοποιούν τη σόγια στη μόνωση των καλωδίων που χρησιμοποιούν, επειδή είναι φθηνότερο σαν υλικό και καλύτερο για το περιβάλλον», δήλωσε ο σύμβουλος after sales της Tesla, Jose Solis, απαντώντας σε ένα email πελάτη που αντιμετώπισε το συγκεκριμένο πρόβλημα και σύμφωνα με δήλωσή του, έχει μείνει χωρίς το αυτοκίνητό του για δύο και πλέον μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.