ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα 10 απαραίτητα πράγματα που πρέπει πάντα να έχετε στο αυτοκίνητό σας

Τα 10 απαραίτητα πράγματα που πρέπει πάντα να έχετε στο αυτοκίνητό σας

Αν συχνά με το αυτοκίνητο σας καμιά φορά όμως μπορεί να τύχει κάτι και να μην είστε προετοιμασμένοι κατάλληλα.

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να έχετε τα κατάλληλά εργαλεία και αντικείμενα μέσα στο αυτοκίνητο σας για το οτιδήποτε σας συμβεί, έτσι ώστε να μην ψάχνεστε τελευταία στιγμή.

Το καλύτερο μ’ αυτά τα αντικείμενα, είναι ότι μπορεί να παραμείνουν στο αυτοκίνητό σας όλο το χρόνο και μπορεί να σας βοηθήσουν σε πολλές περιπτώσεις.

Όμως μόλις χρησιμοποιήσετε κάτι, φροντίστε να το αντικαταστήσετε αμέσως!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.