Απίστευτο ατύχημα στο Ράλι Ακρόπολις – Αυτοκίνητο τούμπαρε και το βοήθησαν οι θεατές (βίντεο)

Απίστευτο ατύχημα στο Ράλι Ακρόπολις – Αυτοκίνητο τούμπαρε και το βοήθησαν οι θεατές (βίντεο)

Το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, προσφέρει ένα απίστευτο θέαμα στα πανέμορφα βουνά της Στερεάς και ειδικότερα στη Φθιώτιδα, όπου γίνονται και τα περισσότερα χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών.

Ένα απίστευτο ατύχημα, που όμως διορθώθηκε χάρη στον κόσμο και την ψυχραιμία των οδηγών, σημειώθηκε στην απογευματινή ειδική της Παύλιανης (SS11) η δεύτερη μεγαλύτερη σε μήκος 24,26 χιλιομέτρων.

Σε μια αριστερή φουρκέτα, το «σκάψιμο» των πληρωμάτων που προηγήθηκαν έστησαν «παγίδα» στο Βραζιλιάνικο πλήρωμα των Paulo NOBRE και Gabriel MORALES που τρέχουν με το Skoda Fabia RC2 Rally2 με αποτέλεσμα το αγωνιστικό αυτοκίνητο να σηκωθεί και να ακινητοποιηθεί στις δύο ρόδες.

Όπως βλέπουμε και στο βίντεο, αμέσως οι θεατές που είχαν πάρει θέση σε αυτή την εντυπωσιακή στροφή έτρεξαν και τον έβαλαν ξανά σε αγωνιστική τροχιά και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά για τον NOBRE.

Οι Βραζιλιάνοι βρίσκονται στην 26η θέση της γενικής, υποχωρώντας δύο θέσεις μετά τη συγκεκριμένη ειδική. Την Κυριακή θα εκκινήσουν από την 29η θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.