ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στο «σφυρί» η Porsche των Βαd Boys

Στο «σφυρί» η Porsche των Βαd Boys

Τα αυτοκίνητα που κατά καιρούς έχουν πρωταγωνιστήσει σε ταινίες του Hollywood μπαίνουν κατά κανόνα στο στόχαστρο συλλεκτών που δεν διστάζουν να επενδύσουν αρκετά χρήματα για την απόκτησή τους.

Κάτι τέτοιο αναμένεταινα γίνει και με την 911 Turbo που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία Bad Boys παίζοντας αρκετά σημαντικό ρόλο για τη σύνθεση του χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Will Smith. Πρόκειται για μια από τις τελευταίες 911 (964) Turbo 3,6 του 1994 και ως τέτοια, θεωρείται έτσι και αλλιώς περιζήτητη στους κύκλους των φίλων του κλασικού αυτοκινήτου. Η Porsche παρήγαγε τη συγκεκριμένη έκδοση της Turbo σε λιγότερες από 350 μονάδες για την αγορά των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο turbo flat-6 κινητήρας των 3,6 λίτρων απέδιδε 360 ίππους και 520 Nm ροπής, στοιχεία τα οποία κατέληγαν στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου πεντατάχυτου κιβωτίου. Μετά από μια πλήρη αποκατάσταση το 2006, η συγκεκριμένη 964 Turbo 3,6 έχει λάβει διάφορα βραβεία σε εκδηλώσεις Concours d’Elegance.
Αξίζει να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο βρέθηκε για κάμποσους μήνες στο Porsche Experience Center στην Ατλάντα της Τζόρτζια, ενώ έκανε ακόμη και μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του Bad Boys for Life τον Ιανουάριο του 2020. Με αυτά τα δεδομένα, η μαύρη Porsche που θα δημοπρατηθεί τον προσεχή Ιανουάριο αναμένεται να φτάσει σε νέο ιδιοκτήτη έναντι ενός σημαντικού χρηματικού ποσού, που κατά πάσα πιθανότητα θα ξεπεράσει τις 300.000 ευρώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.