ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μια κλασσική Porsche 911 του 1991 στο Ράλι Ντακάρ

Μια κλασσική Porsche 911 του 1991 στο Ράλι Ντακάρ

Η Ιταλική ομάδα Car & Vintage έχει σαν στόχο να κάνει τη διαφορά και να ξεχωρίσει στον διάσημο αγώνα του Ντακάρ που συνδυάζει ταχύτητα και αντοχή. Σε αντίθεση με κάθε άλλη συμμετοχή το αυτοκίνητο της ομάδας θα είναι μια 911 (964) του 1991 η οποία εκτός από ξεχωριστή παρουσία θα είναι και ικανή για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Η 911, που δημιουργήθηκε από τους αδελφούς Agostino και Alberto Vassallo διαθέτει ειδικά βελτιωμένο boxer 6κύλινδρο κινητήρα προκειμένου να ανταπεξέρχεται σε παρατεταμένη λειτουργία σε υψηλές στροφές και υψηλές θερμοκρασίες.
Η Car & vintage αναφέρει πως η ισχύς ξεπερνά τους 300 ίππους, ενώ το αυτοκίνητο έχει δεχθεί επεμβάσεις για να αντεπεξέλθει στις ακραίες καταστάσεις του εξαντλητικού αγώνα. Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί επίσης για τον περιορισμό του βάρους, όσο και την ενίσχυση του πλαισίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αρχικό ρεζερβουάρ καυσίμου των 77 λίτρων της Porsche, έχει αντικατασταθεί από δύο δεξαμενές καυσίμου 80 λίτρων ενώ έχουν τοποθετηθεί δύο ρυθμιστές για τον έλεγχο του διαφορικού. Επιπλέον η αγωνιστική 911 είναι εξοπλισμένη με ελαστικά 35 ιντσών BF Goodrich All-Terrain T/A KDR2, ανάρτηση με διπλά ψαλίδια και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Reiger. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο με έμπνευση από το γκράφιτι στους δρόμους και το αμάξωμα αισθητικά έλκει την έμπνευσή του από την Porsche 953 που κέρδισε το Ράλι Ντακάρ το 1984, με πλήρωμα τους Rene Metge και Dominique Lemoyne.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.