Το φαινόμενο του μαύρου πάγου και η επικινδυνότητά του (βίντεο)

Το φαινόμενο του μαύρου πάγου και η επικινδυνότητά του (βίντεο)

Ο οδηγός του τετρακίνητου Ford F-150 «συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας την ώρα που προσπαθεί να φύγει από το σπίτι του, που βρίσκεται σε κατηφόρα, με καμπή και πάγο στο οδόστρωμα.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό έτσι όπως καταγράφτηκε στο κύκλωμα ασφαλείας του παρακείμενου σπιτιού, με το Ford F-150 να περνάει σε slow motion με το πλάι, driftάροντας όλη την καμπή.

Όπως μπορείτε να δείτε, όλα ξεκινούν κανονικά καθώς ο οδηγός του Ford F-150 κάνει όπισθεν από το garage του σπιτιού του για να βγει στο δρόμο. Αφού όμως έβγαλε το αυτοκίνητο στο δρόμο, ο τελευταίος αποδείχτηκε τελείως παγωμένος με πάγο που δε φαίνεται (μαύρος), με αποτέλεσμα τη στιγμή που προσπάθησε να ξεκινήσει να κινείται προς τα εμπρός, το pick up άρχισε να γλιστράει με το πλάι και –ευτυχώς- πολύ μικρή ταχύτητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.