ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Formula 1 επιτρέπει σε Ρώσους και Λευκορώσους οδηγούς να αγωνιστούν με έναν όρο

Οι δηλώσεις του προέδρου της FIA

Η Formula 1 επιτρέπει σε Ρώσους και Λευκορώσους οδηγούς να αγωνιστούν με έναν όρο

Η Formula 1 επιτρέπει στους οδηγούς της Ρωσίας και της Λευκορωσίας να αγωνιστούν με τον όρο να μην εμφανίζονται πουθενά οι σημαίες των χωρών τους από εδώ και στο εξής.

Θυμίζουμε ότι μετά το κάλεσμα της ΔΟΕ να αποκλειστούν οι Ρώσοι και Λευκορώσοι αθλητές από τις διοργάνωσεις, πολλοί ήταν οι αθλητικοί φορείς που προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια, όπως η FIFA με την UEFA και η FIBA, όσον αφορά το μπασκετικό κομμάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δηλώσεις του προέδρου της FIA, Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ:
«Όπως γνωρίζετε, η FIA παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ουκρανία με θλίψη και σοκ και ελπίζω σε μια γρήγορη και ειρηνική επίλυση της παρούσας κατάστασης. Καταδικάζουμε τη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία και οι σκέψεις μας είναι με όλους εκείνους που υποφέρουν ως αποτέλεσμα των γεγονότων στην Ουκρανία. Θα ήθελα να τονίσω ότι η FIA, μαζί με τους υποστηρικτές μας, ενήργησαν προληπτικά για αυτό το θέμα την περασμένη εβδομάδα και επικοινώνησαν ανάλογα για τη Formula 1, τη Formula 2, το WTCR και το International Drifting Cup. Μια ενημερωμένη έκδοση των διαφορετικών διεθνών ημερολογίων της FIA θα παρουσιαστεί στη συνεδρίαση του WMSC στο Μπαχρέιν για έγκριση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.