ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της Formula 1 υπέγραψε ο Max Verstappen

Υπέγραψε αστρονομικό συμβόλαιο

Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της Formula 1 υπέγραψε ο Max Verstappen

Ο Max Verstappen μπορεί να καυχιέται ότι έκλεψε ένα από τα ρεκόρ του Lewis Hamilton αφού μαζί με εκείνον πλέον είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι της Formula 1.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Max Verstappen να υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Red Bull και μάλιστα για πολυετή παραμονή του στην ομάδα της Formula 1 επιβεβαιώθηκαν, με τον Ολλανδό να μιλά για το νέο αστρονομικό συμβόλαιο που υπέγραψε με την αυστριακή ομάδα.

Ο Max Verstappen είπε: «Η επιλογή να παραμείνω με τη Red Bull μέχρι τη σεζόν 2028 ήταν εύκολη απόφαση. Αγαπώ αυτή την ομάδα και η περσινή χρονιά ήταν απλά απίστευτη. Ο στόχος μας από τότε που βρεθήκαμε μαζί το 2016 ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το καταφέραμε, οπότε τώρα το θέμα είναι να διατηρήσουμε το νούμερο ένα στο μονοθέσιο μακροπρόθεσμα».

Το αφεντικό της Red Bull, Christian Horner, πρόσθεσε: «Το ότι ο Max υπέγραψε με τη Red Bull μέχρι το τέλος του ’28 είναι μια πραγματική δήλωση προθέσεων. Η άμεση εστίασή μας είναι η διατήρηση του τίτλου του Max στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά αυτή η συμφωνία δείχνει επίσης ότι αποτελεί μέρος του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού της ομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με το τμήμα ισχύος της Red Bull να εργάζεται για τους νέους κανονισμούς κινητήρων για το 2026, θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε τον καλύτερο οδηγό στο grid εξασφαλισμένο για το συγκεκριμένο μονοθέσιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.