ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χανιά: Κάνει μοτοκρός πάνω στη… θάλασσα και εντυπωσιάζει! (βίντεο)

Χανιά: Κάνει μοτοκρός πάνω στη… θάλασσα και εντυπωσιάζει! (βίντεο)

Παναγιώτης Ντεντάκης. Ο θαρραλέος αναβάτης από τα Χανιά, που είναι πολύ κοντά σε ένα ρεκόρ γκίνες.

Έχει τρελάνει τον κόσμο και οι εικόνες από την προσπάθεια του κάνουν εδώ και εβδομάδες τον γύρο του κόσμου! Ο Χανιώτης Παναγιώτης Ντεντάκης κάνει απίθανα πράγματα και είναι αρκετά κοντά στο να κατακτήσει ένα επίσημο ρεκόρ Γκίνες στο προσεχές διάστημα στρέφοντας όλα τα βλέμματα στην Κρήτη.

Ο τολμηρός κρητικός κατάφερε να διανύσει με την μοτοκρός μηχανή του μία απόσταση 15 χιλιομέτρων επάνω στην επιφάνεια της ανοιχτής θάλασσας στη παραλία Φαλάσαρνα Χανίων.

Η άκρως ασυνήθιστη προσπάθεια του Παναγιώτη Ντεντάκη έχει εντυπωσιάσει τους πάντες τόσο για την δυσκολία σχετικά με τη μετατροπή της μηχανής όσο και φυσικά για το θάρρος που θέλει από τον αναβάτη κάτι τέτοιο, το οποίο από τα πλάνα σοκάρει.

Ο στόχος στην συνέχεια είναι πρώτα η επισημοποίηση του ρεκόρ και έπειτα ο διπλασμός ή τριπλασιασμός της απόστασης που καλύφθηκε στην θάλασσα, με σκοπό το ρεκόρ να μείνει ακατάρριπτο.

Πριν από περίπου 2 χρόνια, ο Χανιώτης οδηγός ήταν ο δεύτερος στον κόσμο που κατάφερε να φτιάξει μια αμφίβια μηχανή μοτοκρός και να κάνει σερφ επάνω στη θάλασσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.