Η Ford ετοιμάζεται να κάνει σημαντικές ανακοινώσεις για το Ford GT στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood

Η Ford ετοιμάζεται να κάνει σημαντικές ανακοινώσεις για το Ford GT στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood

Η αντίστροφη μέτρηση για το φετινό Goodwood Festival of Speed έχει ξεκινήσει, αλλά η Ford αποφάσισε να επιτείνει την αναμονή των φίλων της ανακοινώνοντας ότι τις ημέρες εκείνες, και συγκεκριμένα, στις 4 Ιουλίου θα προχωρήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις για το εμβληματικό υπερόπλο της: το Ford GT.

Παράλληλα, η Ford «κατεβάζει» μία επίλεκτη ομάδα αυτοκινήτων που έχουν διαπρέψει σε διάφορες αγωνιστικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο, τα οποία ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη διάσημη ανάβαση μήκους 1,86 km του Goodwood.

O Hermann Salenbauch της Ford Performance και ο Larry Holt της Multimatic ,στις 4 Ιουλίου και ώρα 09:45 BST θα αποκαλύψουν ενδιαφέροντα νέα για το Ford GT στο Goodwood Festival of Speed.

Το νέο Focus ST και η Mustang Shelby GT500 των 760 ίππων θα κάνουν το Βρετανικό ντεμπούτο τους στην ανάβαση του Goodwood, δίπλα στο αγωνιστικό GT που πρωταγωνίστησε στο Le Mans, την αγωνιστική έκδοση του Fusion που κέρδισε στο πρωτάθλημα NASCAR και άλλα συναρπαστικά μοντέλα

Η Ford επιστρέφει φέτος στο Goodwood με μία συναρπαστική γκάμα οχημάτων που θα αγωνιστούν στην ανάβαση μήκους 1,86 km. Ανάμεσά τους βρίσκονται:
• Το νέο Focus ST και η νέα Mustang Shelby GT500 των 760 ίππων που θα πραγματοποιήσουν το Βρετανικό ντεμπούτο τους
• Το αγωνιστικό #66 Ford GT της ομάδας Ford Chip Ganassi Racing που είδαμε φέτος στις 24 Ώρες του Le Mans
• Το Ford Fiesta WRC της M-Sport Ford World Rally Team – που επίσης θα εμφανιστεί στην rally stage του Goodwood
• Η αγωνιστική έκδοση του Ford Fusion της Team Penske που κέρδισε το 2018 NASCAR Championship
• Το αγωνιστικό αυτοκίνητο 1980 Ford Zakspeed Turbo Capri
• Το Hoonitruck του πρωταγωνιστή του 10ου βίντεο της σειράς Gymkhana (Gymkhana TEN), Ken Block και το Escort RS Cosworth
• Η Ford Mustang RTR Drift του Πρωταθλητή drifter, Vaughn Gittin Jnr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ranger Raptor pick-up θα κάνει επίσης επίδειξη των ικανοτήτων του σε μια off-road διαδρομή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.