Rally Acropolis : Λέτε να βγει κάτι θετικό;

Rally Acropolis : Λέτε να βγει κάτι θετικό;

Όσοι παραβρέθηκαν στη σύσκεψη για το μηχανοκίνητο αθλητισμό υπό τον Υφυπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για το ράλι Ακρόπολις δήλωσαν ότι η συζήτηση ήταν εποικοδομητική.

Άραγε το ράλι Ακρόπολις και ειδικά το WRC έχει πιθανότητες να επιστρέψει στα δικά μας χώματα;

Το είχαμε και το χάσαμε. Και όταν το χάσαμε τότε καταλάβαμε την γκάφα που έκαναν κάποιοι.

Στην ευρεία σύσκεψη το προεδρείο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας, ανέφερε στον υφυπουργό όλα τα προβλήματα που υπάρχουν.

Συμμετείχαν, πέραν του προεδρείου της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας, ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρήστος Δήμας, ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, εκπρόσωπος του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, ο νέος Δήμαρχος Κορίνθου, Βασίλης Νανόπουλος και ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου, Τάσος Σακελλαρίου.

Επισημάνθηκαν, επιπλέον, τα ισχυρά οικονομικά και τουριστικά οφέλη που προκύπτουν, αλλά και η σημαντική ευκαιρία για να συνδεθεί, αυτός ο σπουδαίος διεθνής αγώνας, με τα απαραίτητα κοινωνικά μηνύματα για την οδική ασφάλεια και συμπεριφορά στη χώρα.

Aπό τον κ. Αυγενάκη, διαπιστώθηκε ότι οι συνθήκες είναι ώριμες, με το τόσο ζεστό ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι δύο Περιφέρειες και οι μεγάλοι Δήμοι εντός αυτών, ώστε να υπάρξει πλέον ένας στρατηγικός σχεδιασμός, που θα εξασφαλίσει όχι μόνο την, εκ νέου, σταδιακή ανάπτυξη του θεσμού, αλλά και τη διαρκή εξέλιξή του.

Η αίσθηση που αποκόμισαν τα Στελέχη της ΟΜΑΕ είναι ότι βρίσκονται μπροστά σε μια νέα αφετηρία, όπου το Υφυπουργείο και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δείχνουν έμπρακτο ενδιαφέρον για τα ζητήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα μείνουν στα λόγια και ότι το 2020 θα επιστρέψουν οι «θεοί» του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.