ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ferrari California Spider: Διαχρονική ομορφιά σε 4 τροχούς

Ferrari California Spider: Διαχρονική ομορφιά σε 4 τροχούς

Στα τέλη της δεκαετίας του ’50, η φήμη της Ferrari είχε ήδη εξαπλωθεί και στη Βόρεια Αμερική, γνωρίζοντας άνοδο στις πωλήσεις της.

Τότε, ο εισαγωγέας της Ferrari στις ΗΠΑ, Luigi Chinetti είδε μια ευκαιρία για την εταιρεία που δεν έπρεπε να πάει χαμένα. Τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου που θα συνδυάζει την άνεση, την ταχύτητα και την οδηγική απόλαυση.

Αυτή του η ιδέα, οδήγησε στην δημιουργία της Ferrari 250 GT California Spider. Ένα αμάξι απλό στο μάτι, αλλά με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Αυτό το μαρτυρούν και οι τίτλοι του στο Le Mans, στο Sebring και στο SCCA (Sports Car Club of America).

Πλήρως αλλαγμένη, σύμφωνα με τα όσα επιτάσσει η σύγχρονη τεχνολογία, η California Spider θα πρέπει να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι, για κάθε μανιακό συλλέκτη σπάνιων αμαξιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.