ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πέντε προτάσεις στη FIA για πέντε διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου το 2020 στην Ελλάδα

Πέντε προτάσεις στη FIA για πέντε διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου το 2020 στην Ελλάδα

Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα και λογική και ζητά από την FIA να επιστρέψουν οι διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου στη χώρα μας. Τουλάχιστον αυτή τη φορά οι αρμόδιοι φορείς στο αγωνιστικό τμήμα (ΟΜΑΕ) έκαναν αίτηση για να ξαναδούμε αγώνες με κύρος. Για να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι αγώνες του WRC και όχι μόνο.

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ) έκανε αίτηση στη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) να διοργανωθούν επί ελληνικού εδάφους το 2020 πέντε διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου του Ράλι Ακρόπολις και του Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις

Την περασμένη Τετάρτη (31/7) ήταν η καταληκτική ημερομηνία της FIA, προς τους εκπροσώπους (delegates) κάθε χώρας, για την εκδήλωση ενδιαφέροντος διοργάνωσης διεθνών αγώνων αυτοκινήτου στην επικράτειά τους. Οι διεθνείς αγώνες τους οποίους αιτήθηκε η ΟΜΑΕ είναι οι ακόλουθοι:

• Ράλι Ακρόπολις
• Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις (Sporting και Regularity)
• Ράλι ΔΕΘ
• Ανάβαση Διονύσου
• Ανάβαση Πηλίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων του 2020 δεν έχουν οριστικοποιηθεί – θα προκύψουν αργότερα φέτος, βάσει του προγραμματισμού της FIA για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.