Μια έκθεση της Nissan στην Ιαπωνία διαφορετική από τις άλλες

Μια έκθεση της Nissan  στην Ιαπωνία διαφορετική από τις άλλες

Η Nissan άνοιξε πρόσφατα ένα νέο εκθεσιακό χώρο για το κοινό, στην έδρα της στη Yokohama, που θα παρουσιάζει επιλεγμένα μοντέλα από την εκτενή συλλογή των κλασικών αυτοκινήτων της εταιρείας.

Ο χώρος, που φιλοξενεί συλλεκτικά μοντέλα όπως τα Skyline Sport, Silvia και Datsun 14 Roadster, αποτελεί ένα ξεχωριστό “πέρασμα” από την πλούσια ιστορία της Nissan, στο μέλλον.

Με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης, 19 ιστορικά μοντέλα θα βρίσκονται εκεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η συγκεκριμένη έκθεση ονομάζεται Heritage Zone και θα βοηθήσει τη Nissan να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό την πλούσια ιστορία της, καθώς και το συνεχή πελατοκεντρικό προσανατολισμό της.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, συμπίπτουν με τη 10η επέτειο μετακίνησης της έδρας Nissan από το Τόκιο στη Yokohama, το 2009. Από τότε, πάνω από 13 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέφθηκαν την Γκαλερί στο Παγκόσμιο Στρατηγείο της Nissan, για να δουν από κοντά τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας και το όραμά της για το μέλλον της κινητικότητας.

Αξιοποιώντας τη δημοτικότητα της Γκαλερί, η νέα Heritage Zone θα αποτελέσει ένα χώρο όπου οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν την κληρονομιά της Nissan μέσα από μια πλούσια θεματολογία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.