Από τις 9-17 Νοεμβρίου η μεγάλη γιορτή στο χώρο του αυτοκινήτου

Από τις 9-17 Νοεμβρίου η μεγάλη γιορτή στο χώρο του αυτοκινήτου

Το θετικό κλίμα στην οικονομία της χώρας μας, η πλήρης άρση των capital controls, καθώς και τα κίνητρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για να αντικατασταθούν τα αυτοκίνητα παλιάς τεχνολογίας, εκτιμάται ότι θα συμβάλουν στη περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς των καινούργιων αυτοκινήτων.

Η καλή πορεία της ελληνικής αγοράς για το 2019, που παρουσιάζει αύξηση 10% στο 8μηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ, αυξάνει το ενδιαφέρον για περισσότερες συμμετοχές.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά όλα τα καινούργια αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στους ελληνικούς δρόμους τους τελευταίους μήνες του 2019 αλλά και το 2020.

Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου για την Ελλάδα που συμμετέχουν οι Έλληνες Αντιπρόσωποι – Εισαγωγείς, μέλη του ΣΕΑΑ, θα πραγματοποιηθεί και φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια στους φιλόξενους εκθεσιακούς χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Αίθουσα Ξιφασκίας) 9-17 Νοεμβρίου 2019.

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει προστεθεί (εκθεσιακός χώρος) τέντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών 2.200 τ.μ. Πρεμιέρες που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό μετά το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπως και πολλά άλλα νέα μοντέλα που έλειπαν από τη γερμανική έκθεση, θα είναι πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες.

Ξεχωριστή θέση θα έχουν στην έκθεση τα ηλεκτρικά – υβριδικά αυτοκίνητα, τα SUV – Crossover καθώς και οι νέες τεχνολογίες που -αναμφίβολα- θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» συμμετέχει το aftermarket, όπου παρουσιάζονται νέα προϊόντα και εξελίξεις. Παράλληλα, οι πολλαπλές χορηγίες και αιγίδες της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» θα είναι όπως πάντα σημείο αναφοράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.