32 πανελλαδικές πρεμιέρες σε λίγες ημέρες στη μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού

32 πανελλαδικές πρεμιέρες σε λίγες ημέρες στη μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού

Με τις φορολογικές ανάσες και τις μειώσεις σε φόρους και ΕΝΦΙΑ οι Έλληνες άρχισαν να βλέπουν το αύριο διαφορετικά και τώρα είναι έτοιμοι να τολμήσουν και να προχωρήσουν στην αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του Περιβάλλοντος.

Είναι καιρός η κυβέρνηση να παροτρύνει την απομάκρυνση των ρυπογόνων αυτοκινήτων όχι μόνο με λόγια αλλά και με έργα. Να δώσει οικονομικά κίνητρα όπως κάνουν στις Σκανδιναβικές χώρες για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Φέτος στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ANYTIME 2019» που θα γίνει στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού από τις 9-17 Νοεμβρίου οι επισκέπτες θα δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2019 καθώς επίσης και κάποια μοντέλα που θα εισαχθούν στη χώρα μας τους πρώτους μήνες του 2020.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας θα δούμε αυτοκίνητα από 32 πανελλαδικές πρεμιέρες, πολλά νέα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες καθώς επίσης και αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» που υποστηρίζεται από τον ΣΕΑΑ ,έχουν δηλώσει το παρόν τους οι:

ALFA ROMEO, BMW, DACIA, DS AUTOMOBILES,FIAT, FORD, HYUNDAI, JEEP, KIA, MAZDA, MERCEDES, MINI, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, SMART,SUBARU, VOLKSWAGEN, VOLVO.

Θα υπάρχει δηλαδή μια πανδαισία από 150 νέα μοντέλα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν σε ειδικά περίπτερα για τις καινοτόμες τεχνολογίες και το μέλλον της εξέλιξης στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία της αυτοκίνησης.

Καλό είναι όσοι επισκεφτείτε την έκθεση να ενημερωθείτε για τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά και τις εξελίξεις στο θέμα της αυτονομίας αλλά και των σταθμών φόρτισης στη χώρα μας. Θυμηθείτε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον –και αν δοθούν οικονομικά κίνητρα- θα αλλάξει το περιβάλλον της αγοράς.

Οι 32 πανελλαδικές πρεμιέρες είναι ρεκόρ και πόλος έλξης για τους ενδιαφερόμενους νέους αγοραστές.

Φέτος η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει προστεθεί εκθεσιακός χώρος, τέντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών 2.200 τ.μ. για να καλύψει περισσότερες συμμετοχές.

Τέλος όσοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και δωρεάν test drive στους χώρους του αεροδρομίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.