ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο πιο ηλίθιος οδηγός του κόσμου (βίντεο)

Ο πιο ηλίθιος οδηγός του κόσμου (βίντεο)

Όσοι βρίσκονταν στο βενζινάδικο της μικρής πόλης Ortonville του Michigan έγιναν μάρτυρες ενός πολύ «περίεργου» ατυχήματος.

Ο όρος «περίεργο» δεν έχει να κάνει τόσο με την εισβολή ενός αυτοκινήτου μέσα στο βενζινάδικο (έχουμε δει ανάλογα ατυχήματα και άλλες φορές), αλλά με το τι προσπάθησε να κάνει ο οδηγός του αυτοκινήτου αμέσως μετά.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ πρέπει να ήταν ή πολύ μεθυσμένος ή πολύ βλάκας.

Ο 24χρονος, William Edmonds, είχε σταματήσει στο βενζινάδικο στις 2:30 τα ξημερώματα να αγοράσει μια μπύρα την οποία και άνοιξε και άρχισε να πίνει αμέσως.
Προφανώς, όπως σημειώνεται, δεν ήταν το πρώτο ποτό που ήπιε εκείνο το βράδυ. Στη συνέχεια ξεκίνησε να φύγει αλλά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και «μπούκαρε» στο κατάστημα του βενζινάδικου.

Το ευτράπελο αρχίζει από εδώ και μετά καθώς όπως φαίνεται και στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, προσπάθησε να το σκάσει αφού πρώτα ξήλωσε την πινακίδα του αυτοκινήτου νομίζοντας πως έτσι δεν θα εντοπιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατάσταση που βρισκόταν ξέχασε ότι στην εποχή μας, οι κάμερες υψηλής ευκρίνειας είναι παντού και ειδικά στα διανυκτερεύοντα βενζινάδικα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.