ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πόσο μεγάλες θα γίνουν στο μέλλον οι οθόνες στα αυτοκίνητα;

Πόσο μεγάλες θα γίνουν στο μέλλον οι οθόνες στα αυτοκίνητα;

Οι οθόνες έχουν μπει πλέον για τα καλά στα αυτοκίνητά μας και δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί ένα καινούργιο μοντέλο, όσο μικρό και να είναι, που δεν θα διαθέτει μια τουλάχιστον οθόνη. Στο κέντρο ή κοντά στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα infotainment.

Οι διαγώνιοι των οθονών αυτών έχουν φτάσει ή και ξεπεράσει ελαφρώς τις 10,0 ίντσες, ειδικά αν το σχήμα τους είναι παραλληλόγραμμο και η τοποθέτησή τους οριζόντια, με αποκορύφωμα τις πραγματικά τεράστιες της Tesla, που όμως προς το παρόν είναι η εξαίρεση.

Η τάση πάντως είναι ξεκάθαρα αυξητική και για το μοντέλα όλων των άλλων κατασκευαστών. Στο ερώτημα μέχρι που μπορούν να φτάσουν στο άμεσο μέλλον η απάντηση είναι γύρω στις 15 ίντσες στην κορυφαία τους εκδοχή, ενώ η βασική δεν θα είναι μικρότερη των 8,0 ιντσών.

Έτσι τουλάχιστον σκοπεύει να κινηθεί η Ford και φυσικά δεν θα είναι η μόνη, που εξελίσσει το SYNC 4, την επόμενη γενιά των αντίστοιχων συστημάτων της. Με τέτοιο μέγεθος οθόνης θα είναι πιο εύκολα εφικτός και ο διαχωρισμός της σε περισσότερα του ενός παράθυρα. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του SYNC 4 θα περιλαμβάνεται η ασύρματη σύνδεση με το cloud αλλά και με το smartphone του χρήστη, καθώς και οι «over the air» αναβαθμίσεις, ενώ θα έχει και τη δυνατότητα προσαρμογής στις συνήθειες του οδηγού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το SYNC 4 αναμένεται να είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια του 2020 στα καινούργια αλλά και στα ανανεωμένα μοντέλα της Ford.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.