Έρχεται η «Blackfriday» στην Peugeot

Έρχεται η «Blackfriday» στην Peugeot

Το 2019 είναι η πιο επιτυχημένη χρονιά για την Peugeot με καταπληκτικές επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα και με καινοτόμες πολιτικές πάντα προς όφελος του πελάτη! Φέτος το Νοέμβριο, για τρίτη διαδοχική χρονιά η Peugeot καινοτομεί συμμετέχοντας στον θεσμό Black Friday με μοναδικές και ουσιαστικές προσφορές για τους θαυμαστές της.

H εμβληματική γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία με πλήρη γκάμα μοντέλων και κινητήρων και με μοναδικά συστήματα τεχνολογίας και ασφάλειας, είναι η πρώτη εταιρία αυτοκινήτου που συμμετείχε στον θεσμό του Black Friday τον οποίο πλέον έχει καθιερώσει ως μια επιδοτούμενη εμπορική πολιτική – άκρως συμφέρουσα – για τους φίλους της γαλλικής φίρμας και τους υποψήφιους αγοραστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι προτάσεις “Black Friday by Peugeot” θα ισχύουν σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της Peugeot για περιορισμένο αριθμό καινούριων αυτοκινήτων από σήμερα 19 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019. Αφορούν δε όλη την γκάμα των επιβατικών μοντέλων της Peugeot.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.