ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δημήτρης Πάτσιος: «Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιου είδους απόσυρση»

Δημήτρης Πάτσιος: «Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιου είδους απόσυρση»

Ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου, Δημήτρης Πάτσιος, τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως σύμφωνα με τις διαβουλεύσεις που έχει με τα αρμόδια Υπουργεία, δεν υπάρχει καμία περίπτωση στην παρούσα φάση να εφαρμοστεί η απόσυρση οχημάτων.

«Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιου είδους απόσυρση» είπε ο κος Πάτσιος, και πρόσθεσε: «Το υπουργείο σκέφτεται κίνητρα για “φυσική” μετάβαση σε οχήματα με πολύ χαμηλούς ρύπους από 0 έως 50 γρ/χλμ ρύπων. Κατά συνέπεια αναμένεται να προσφερθούν κίνητρα στα ηλεκτρικά, και plug-in υβριδικά αυτοκίνητα. Δεν αξιολογούνται μέτρα απόσυρσης και δεν σχεδιάζονται κίνητρα αγοράς για τις υπόλοιπες κατηγορίες αυτοκινήτων (βενζίνης ή πετρελαίου). Η πολιτεία συζητά να δώσει επιπλέον κίνητρα σε ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα, εκτός από την αγορά του, και στην χρήση τους, όπως η στάθμευση αλλά και η ελευθερία κίνησης παντού. Μέσα στον Δεκέμβριο αναμένουμε τα κίνητρα και για τους ιδιώτες (αφού ήδη έχουν εξαγγείλει κίνητρα για εταιρικά)».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κος Πάτσιος πρόσθεσε πως δεν πρέπει να παραγκωνίζουμε την αγορά των καινούργιων οχημάτων αλλά με συμβατικούς κινητήρες. «Τα καινούργια αυτοκίνητα έχουν πολύ τεχνολογία πάνω τους και εκτός από την μεγάλη οικονομία και τους χαμηλούς ρύπους προσφέρουν ασφάλεια για όλους και τις οικογένειές τους. Επιπλέον η μεταπολιτική τους αξία είναι σημαντικά μεγαλύτερη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.