ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

O Ken Block οδηγεί στο όριο στο βουνό Tianmen της Κίνας (βίντεο)

O Ken Block  οδηγεί στο όριο στο βουνό Tianmen της Κίνας (βίντεο)

Ο Ken Block μαγεύει τα πλήθη με τις κινήσεις ακριβείας που κάνει.

Πριν από έναν χρόνο, ο Ken Block μάς έδειξε τι μπορεί να κάνει με τέσσερα διαφορετικά Ford σε πέντε ξεχωριστά σημεία του κόσμο. Για να σας θυμίσουμε, το βίντεο αυτό ήταν το Gymkhana Ten και αρκετοί φαν του showman φοβήθηκαν μήπως ήταν το τελευταίο της σειράς.

Ωστόσο, ο Ken Block φαίνεται να μην αφήνει το αγαπημένο του… σπορ και έρχεται με ένα νέο Climbkhana. To 2017, ο Block όρμησε στη διάσημη ανάβαση, Pikes Peak, με το «Hoonicorn» του των 1.400 ίππων, ενώ φέτος έβαλε στόχο να κατακτήσει ακόμα μια δύσκολη ανάβαση, η οποία βρίσκεται στην Κίνα. Στο Tianmen Mountain χρησιμοποίησε το βαριά τροποποιημένο F-150 του 1977, το οποίο αποδίδει 915 ίππους από τον 3.5 twin-turbo EcoBoost V6 κινητήρα.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν ήταν στόχος να θέσει νέο παγκόσμιο ρεκόρ στην πίστα των 10,9 km και των 99 στροφών, αλλά να δείξει για ακόμα μια φορά την ακριβέστατη δεξιοτεχνία του στρίβοντας σε μια άκρως επικίνδυνη διαδρομή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=ZX2uXBMkO8U&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.