Η Παγκόσμια Πρεμιέρα της νέας GLA

Η Παγκόσμια Πρεμιέρα της νέας GLA

Η νέα GLA, είναι το 8ο μέλος της νέας γενιάς compact αυτοκινήτων της Mercedes-Benz.

Στην ελληνική αγορά η προηγούμενη γενιά αγαπήθηκε ιδιαίτερα. Τώρα η δεύτερη γενιά του compact SUV της Mercedes θα είναι με ακόμη πιο έντονη προσωπικότητα, εντυπωσιακό σχεδιασμό, ευρύχωρο εσωτερικό και καινοτόμα συστήματα ασφαλείας, συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία για τα compact αυτοκίνητα και τα SUV της Mercedes-Benz.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Παγκόσμια Πρεμιέρα της νέας GLA – θα γίνει την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, ώρα 15:00- σηματοδοτεί ακόμα μία καινοτομία για τη Mercedes-Benz γιατί θα γίνει αποκλειστικά ψηφιακά – μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Mercedes me media.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.