ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αποχώρησε από τη θέση του προέδρου της Seat ο Luca de Meo

Αποχώρησε από τη θέση του προέδρου της Seat ο Luca de Meo

Ο Luca de Meo, κατόπιν δικού του αιτήματος και κοινής συμφωνίας με το Volkswagen Group, αποχώρησε από τη θέση του Προέδρου της SEAT αλλά μέχρι να ρυθμιστούν ορισμένες εκκρεμότητες θα παραμείνει μέλος του Group.

Η είδηση λίγο πολύ ήταν γνωστή. Και ήταν θέμα χρόνου να το ανακοινώσει επίσημα η SEAT .

Αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τον Luca de Meo «διεκδικούν» δυο μεγάλοι κολοσσοί στο χώρο της αυτοκίνησης.

Ο SEAT Vice-president for Finance Carsten Isensee, αναλαμβάνει μέχρι νεότερης ανακοίνωσης την Προεδρία της SEAT ενώ θα συνεχίσει να ασκεί κανονικά και τα έως τώρα καθήκοντα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αλλαγές αυτές στην Εκτελεστική Επιτροπή της SEAT τέθηκαν σε ισχύ από την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.