ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέο ρεκόρ πωλήσεων ανακοίνωσε η BMW M GmbH

Νέο ρεκόρ πωλήσεων ανακοίνωσε η BMW M GmbH

Η BMW M GmbH έκλεισε το οικονομικό έτος 2019 με 135.829 ταξινομήσεις οχημάτων υψηλών/υπερυψηλών επιδόσεων. Πρόκειται για ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων. Σχετικά με την προηγούμενη χρονιά, ο αριθμός νέων ταξινομήσεων BMW M αυξήθηκε κατά 32,2%. Με το αποτέλεσμα αυτό, η θυγατρική του BMW Group, με το status ανεξάρτητου κατασκευαστή αυτοκινήτων, κατατάσσεται στην πρώτη θέση, ως η πιο επιτυχημένη εταιρία έναντι του ανταγωνισμού.

​Επιπλέον, το οικονομικό έτος 2019 σημειώθηκε σημαντική αύξηση στη ζήτηση για M Sport Πακέτα και αποκλειστικό, προαιρετικό εξοπλισμό της BMW Individual. «Είμαστε πολύ περήφανοι για το γεγονός ότι καταφέραμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση της κατηγορίας αυτοκινήτων υψηλών/υπερυψηλών επιδόσεων για πρώτη φορά στην 50χρονη σχεδόν ιστορία της εταιρίας», σχολίασε ο Markus Flasch, CEO της BMW M GmbH. «Η επιτυχία αυτή είναι το αποτέλεσμα μιας στρατηγικής συνεχούς ανάπτυξης και αποδεικνύει πόσο η BMW M, ο αυθεντικός χαρακτήρας των προϊόντων μας και η μοναδική οδηγική εμπειρία εμπνέουν τους φίλους των υψηλών επιδόσεων σε όλο τον κόσμο».


Η χρονιά ρεκόρ της BMW M σηματοδοτήθηκε από ένα πρωτοφανή καταιγισμό μοντέλων. Ποτέ πριν δεν είχαν παρουσιαστεί ούτε είχαν κυκλοφορήσει στην αγορά τόσα νέα μοντέλα BMW M μέσα σε μία χρονιά. Με τις BMW X3M (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 10,5l/100km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 239 g/km), BMW X4M (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 10,5l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 239 g/km) και όλες τις αντίστοιχες εκδόσεις Competition, μεσαία μοντέλα υψηλών επιδόσεων των κατηγοριών Sports Activity Vehicle (SAV) και Sports Activity Coupe (SAC) έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους. Επιπλέον, με το λανσάρισμα των BMW M8 Coupe (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 10,6–10,5l/100km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 242–238 g/km), BMW M8 Cabrio (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 10,8 – 10,6l/100km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 246 – 241g/km) και των αντίστοιχων εκδόσεων Competition, κυκλοφόρησε μία νέα γενιά πολυτελών σπορ αυτοκινήτων σχεδιασμένων για την κατηγορία υψηλών επιδόσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και το 2019, οι ΗΠΑ ήταν και η σημαντικότερη μεμονωμένη αγορά. Εδώ, ο αριθμός οχημάτων BMW M αυξήθηκε στις 44.442 μονάδες. Η δεύτερη σημαντικότερη αγορά πωλήσεων ήταν και πάλι η Γερμανία με 26.110 ταξινομήσεις και ακολούθησε το Ηνωμένο Βασίλειο με 17.688. Το μερίδιο μοντέλων BMW M στο συνολικό όγκο πωλήσεων οχημάτων BMW αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Στις αγορές αυτοκινήτου Β. Αμερικής, το ένα στα επτά καινούργια αυτοκίνητα με το λευκό & μπλε λογότυπο είναι τώρα BMW M. Το προβάδισμα στον τομέα αυτό έχει η Ελβετία, όπου οι BMW M έχουν ήδη μερίδιο πάνω από 22% επί των συνολικών πωλήσεων BMW. Παράλληλα με τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, το δίκτυο εμπόρων των αυτοκινήτων BMW M έχει επεκταθεί πάνω από 90% τα τελευταία 5 χρόνια. Σε περίπου 1.200 πιστοποιημένες εταιρίες σε όλο τον κόσμο, ειδικά εκπαιδευμένοι εργαζόμενοι παρέχουν τώρα τα υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης – σε πωλήσεων και σέρβις – που αρμόζουν στα μοντέλα BMW M.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.