ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αν είστε ερωτευμένοι προλαβαίνετε και σήμερα το δώρο της Peugeot

Αν είστε ερωτευμένοι προλαβαίνετε και σήμερα το δώρο της Peugeot

Για την ημέρα των ερωτευμένων –αλλά και για σήμερα Σάββατο- γιατί ο έρωτας δεν κρατάει μόνο για μια ημέρα, η Peugeot προσφέρει δωρεάν το μεταλλικό χρώμα σε όλους τους πελάτες που επιθυμούν να αγοράσουν τα νέα της δημοφιλή μοντέλα PEUGEOT 208 και SUV PEUGEOT 2008.

Η προσφορά ξεκίνησε χθες, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 σε όλο το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της PEUGEOT.

Παράταση στο PEUGEOT DRIVE FESTIVAL

Συνεχίζεται για μια εβδομάδα το PEUGEOT DRIVE FESTIVAL με επιλεγμένα μεταχειρισμένα αλλά σε αρίστη κατάσταση Peugeot. Η ζήτηση ήταν μεγάλη για αυτό η ελληνική αντιπροσωπεία αποφάσισε να παρατείνει την ενέργεια.

Μπορείτε να βρείτε ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα PEUGEOT 108, 208, 308, αλλά και τα SUV 2008 και 3008. Όλα είναι με λίγα χιλιόμετρα σε πλήθος εκδόσεων και επιπέδων εξοπλισμού, αυτόματων και χειροκίνητων, βενζίνης και πετρελαίου με τα εξής μοναδικά οφέλη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

• Εργοστασιακή εγγύηση (έως 5 έτη)
• Δωρεάν 2 εργοστασιακά service
• Δωρεάν τέλη κυκλοφορίας 2020
• Δωρεάν το κόστος μεταβίβασης του αυτοκινήτου
• Ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης
• Ειδικές εκπτώσεις σε μελλοντικά service και ανταλλακτικά
• Ανταλλαγή μεταχειρισμένου με τους καλύτερους όρους της αγοράς και χρήση ευνοϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.