ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πύρινη «κόλαση» στις ΗΠΑ κατέστρεψε πάρκινγκ με 3.500 αυτοκίνητα! (φώτο-βίντεο)

Πύρινη «κόλαση» στις ΗΠΑ κατέστρεψε πάρκινγκ με 3.500 αυτοκίνητα! (φώτο-βίντεο)

Ολική καταστροφή για πάρκινγκ αυτοκινήτων στη Φλόριντα, καθώς μία πυρκαγιά κατέστρεψε 3.500 σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Το ευτύχημα είναι πως παρά το μέγεθος της καταστροφής δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα. Ωστόσο πρόκειται μια πρωτοφανή περίπτωση με τεράστιο αριθμό κατεστραμμένων αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τις αναφορές των αρμόδιων Αρχών η πυρκαγιά ξεκίνησε από ένα αυτοκίνητο εταιρίας ενοικιάσεων το οποίο βρισκόταν μαζί με χιλιάδες άλλα σε ένα υπαίθριο πάρκιν σε χωράφι δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο της Φλόριντα.

Οι λόγοι για το ξεκίνημα της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί αν και υπάρχουν πολλές πιθανότητες αυτή να προκλήθηκε από την επαφή της πολύ ζεστής εξάτμισης με τα ξερά χόρτα στο υπαίθριο πάρκιν.

Πάντως παρά την γρήγορη επέμβαση της Πυροσβεστικής αλλά και την βοήθεια από εναέρια μέσα τα οποία πραγματοποίησαν συνολικά ογδόντα ρίψεις, η πυρκαγιά πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις και χρειάστηκαν ολονύκτιες προσπάθειες για να τεθεί τελικά υπό έλεγχο την επόμενη ημέρα.

Ωστόσο το μέγεθός της σε συνδυασμό με την πολύ πυκνή διάταξη των σταθμευμένων αυτοκινήτων είχε σαν αποτέλεσμα την καταστροφή και την πρόκληση ζημιών σε 3.500 αυτοκίνητα. Κατόπιν αυτού του συμβάντος οι αρχές εξετάζουν την πλήρη αναθεώρηση των κανονισμών για τη στάθμευση σε χώρους που δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προδιαγραφές ασφάλειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.