Έχτισε σπίτι… μέσα στην πίστα για να βλέπει τους αγώνες από το καθιστικό του! (βίντεο)

Έχτισε σπίτι… μέσα στην πίστα για να βλέπει τους αγώνες από το καθιστικό του! (βίντεο)

Ποιος δεν θα ήθελε να έχει ένα σπίτι γεμάτο σπορ αυτοκίνητα και να μπορεί να τα βλέπει από το καθιστικό του;

Αν είστε ένας από τους petrolheads, τότε αποκλείεται η απάντησή σας να είναι αρνητική στην παραπάνω ερώτηση. Φανταστείτε όμως να έχετε ένα σπίτι χτισμένο μέσα σε μια πίστα και στο εσωτερικό του να “αναπαύονται” διάφορα σπορ αυτοκίνητα. Μην τολμήσει να πει κάποιος οτι θα έχει… φασαρία!

Στο βίντεο των 1320, παρακολουθούμε τον γιο ενός ιδιοκτήτη σπιτιού, το οποίο βρίσκεται μέσα σε μια αγωνιστική πίστα. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι και ιδιοκτήτης της πίστας, αλλά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε τι βρίσκεται μέσα στο σπίτι των… ονείρων σας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.