ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Συνεχίζεται το «κυνήγι» των παράνομων αγώνων ταχύτητας – Στην Πετρούπολη κατασχέθηκαν πινακίδες και διπλώματα

Συνεχίζεται το «κυνήγι» των παράνομων αγώνων ταχύτητας – Στην Πετρούπολη κατασχέθηκαν πινακίδες και διπλώματα

Οι αυτοσχέδιοι αγώνες ταχύτητας έχουν ανέβει σε επίπεδο προτεραιότητας της Τροχαίας Αττικής η οποία πραγματοποιεί συνεχώς στοχευμένες εξορμήσεις για την πάταξή τους.

Αυτή τη φορά σειρά είχε η Πετρούπολη στην οποία η Τροχαία πραγματοποίησε μπαράζ ελέγχων τις νυχτερινές ώρες στις 8 και 9 Μαΐου βεβαιώνοντας δεκάδες παραβάσεις.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια των ελέγχων της Τροχαίας διαπιστώθηκαν 15 παραβάσεις για πρόκληση υπερβολικού θορύβου (ηχομέτρηση), 4 για στέρηση άδειας οδήγησης, 4 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 36 για αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ), 8 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 1 για έλλειψη Κ.Τ.Ε.Ο., 12 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Επίσης αφαιρέθηκαν 39 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, 34 άδειες οδήγησης και 44 άδειες κυκλοφορίας ενώ παράλληλα ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα οχήματα δυο αυτοκίνητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.