Αυτή η μινιατούρα είναι πιο ακριβή… και από ένα SUV! (φώτο – βίντεο)

Αυτή η μινιατούρα είναι πιο ακριβή… και από ένα SUV! (φώτο – βίντεο)

Η απίστευτη προσοχή που έχει δώσει η Rolls Royce σε κάθε λεπτομέρεια, έχουν εκτοξεύσει τη τιμή αυτής της μινιατούρας στα 35.000 ευρώ, όσο δηλαδή κάνει ένα μεσαίο SUV.

Η Rolls Royce μας παρουσιάζει μια μινιατούρα της Cullinan, του νέου υπερπολυτελούς SUV της, η οποία κατασκευάζεται με τα ίδια αυστηρά πρότυπα του πραγματικού αυτοκινήτου. Έχει κλίμακα 1:8 και αυτό σημαίνει ότι το μήκος της φτάνει περίπου το ένα μέτρο, ενώ η κατασκευή αποτελείται από περίπου 1.000 ξεχωριστά κομμάτια. Σύμφωνα με τη Rolls Royce απαιτούνται περίπου 450 ώρες για να κατασκευαστεί μια μινιατούρα, κάτι περισσότερο από το μισό χρόνο που χρειάζεται ώστε να φτιαχτεί μια κανονική Cullinan, η οποία σε μεγάλο βαθμό φτιάχνεται στο χέρι.

Φυσικά ως ένα δημιούργημα της Rolls Royce δεν θα μπορούσε να μην είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο. Υπάρχουν περισσότερα από 40.000 διαθέσιμα χρώματα για να επιλέξει κανείς και αν τα βρίσκετε λίγα ή δεν καταφέρετε να συγκινηθείτε από κάποιο, μπορείτε να κάνετε τη δική σας παραγγελία και να το φτιάξουν ακριβώς στο χρώμα που επιθυμείτε. Εντυπωσιακό!

Με φοβερή προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται τα ίδια υλικά με την Cullinan. Η ποιότητα βρίσκεται σε εντυπωσιακά υψηλό επίπεδο και κάτω από το καπό, υπάρχει ένα ακριβές αντίγραφο του V12 κινητήρα των 6.75 λίτρων με τα δύο τούρμπο. Πρόκειται δηλαδή για ένα πραγματικό αριστούργημα το οποίο δεν προορίζεται για κάποιον που απλά του αρέσουν οι μινιατούρες αλλά για έναν φανατικό συλλέκτη ή για έναν πορωμένο πελάτη της μάρκας. Έτσι κι αλλιώς, τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτησή της είναι πάρα πολλά! Η Rolls Royce δεν ανακοινώνει επίσημα την τιμή, ωστόσο λέγεται ότι φτάνει περίπου στις 35.000€. Οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτά τα χρήματα, θα επέλεγαν ένα μεσαίο SUV και μάλιστα σε πολύ καλά εξοπλισμένη έκδοση!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.