ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε με τον κλιματισμό στο αυτοκίνητο

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε με τον κλιματισμό στο αυτοκίνητο

Όπως είναι γνωστό, ο κλιματισμός έχει αλλάξει τη μετακίνηση με το αυτοκίνητο, καθώς ειδικά τις ημέρες που οι θερμοκρασίες «αγγίζουν κόκκινο», κάνει τη διαδρομή μας πιο άνετα και κυρίως… δροσερή.

Μόνο που η καλή λειτουργία του είναι αποφασιστικής σημασίας τόσο για την απόδοσή του όσο και την τσέπη μας.

Και ένα από τα συχνότερα λάθη αφορούν στη λάθος θέση στις γρίλιες των αεραγωγών. Με αποτέλεσμα οι μπροστινοί επιβάτες να κρυώνουν και οι πίσω να μη νιώθουν τίποτα.

Σε αυτό δεν φταίει η ένταση του κλιματισμού, αλλά η λάθος κυκλοφορία του αέρα μέσα στην καμπίνα.

Για να δουλέψει αποτελεσματικά ο κλιματισμός, η ομοιόμορφη κατανομή της ροής του αέρα είναι το μεγάλο κλειδί. Και για να συμβεί αυτό, τα ακροφύσια πρέπει είναι στραμμένα προς τα πάνω. Όχι να κοιτούν δηλαδή στα πρόσωπα των επιβατών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αυτή την απλή αλλαγή, θα δείτε μεγάλη διαφορά στην ομοιόμορφη θερμοκρασία της καμπίνας, καθώς ο αέρας ρέει πια γύρω από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, φτάνοντας σε κάθε επιβάτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.