ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πανέτοιμο τελικά το ηλεκτρικό αγροτικό (φωτό)

Πανέτοιμο τελικά το ηλεκτρικό αγροτικό (φωτό)

Όταν η Lordstown αγόρασε ένα παλιό εργοστάσιο της General Motors, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ρίξει στην αγορά ένα ηλεκτρικό αγροτικό.

Με αυτονομία 400 χιλιομέτρων, το Endurance είναι ένα αγροτικό που προορίζεται για πραγματική και βαριά δουλειά. Γι’ αυτό και δίνει έμφαση στη δύναμη και τις επιδόσεις και όχι στην πολυτέλεια, όπως υποδεικνύει εξάλλου και το σπαρτιάτικο εσωτερικό του.

Η διάταξη με τα 4 ηλεκτρικά μοτέρ δεν έχει παρά ελάχιστα κινούμενα μέρη, γεγονός που αυξάνει κατά πολύ τα διαστήματα συντήρησης, ρίχνοντας περαιτέρω τα λειτουργικά κόστη.

Το ίδιο το φορτηγάκι μάλιστα λειτουργεί ως φορητός σταθμός φόρτισης για τα εργαλεία και τα μηχανήματα στους χώρους δουλειάς.

Όσο για τις επιδόσεις που μας είχε παρουσιάσει η Endurance, μιλάμε για ιπποδύναμη 600 αλόγων και πραγματικά κτηνώδη ροπή, χαρακτηριστικά που μεταφράζονται σε ικανότητα να σκαρφαλώνει ακόμα και σε δρόμους με κλίση 30%.

Το Lordstown Motors Endurance Electric Pickup θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021 με τιμές που ξεκινούν από τα 46.200 ευρώ (52.000 δολάρια).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.