ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτοκίνητο ή πύραυλος; Ραντάρ «έπιασε» ένα Ford Focus να τρέχει με… 703 χλμ/ω

Αυτοκίνητο ή πύραυλος; Ραντάρ «έπιασε» ένα Ford Focus να τρέχει με… 703 χλμ/ω

Ταχύτητες μεγαλύτερες κι από ένα αεροσκάφος «έπιασε» ένα Ford Focus στην Ιταλία, σύμφωνα με το ραντάρ της αστυνομίας.

Μια γυναίκα στην ιταλική πόλη Οφάνγκα δέχθηκε κλήση για παραβίαση του ορίου ταχύτητας, σε δημόσιο δρόμο. Σύμφωνα με το ραντάρ της αστυνομίας πήγαινε με… 703 χλμ./ω., ενώ το όριο ήταν 70 χλμ./ω.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως ο υπάλληλος της Τροχαίας, που έστειλε την κλήση στο σπίτι της, δεν διαπίστωσε κάτι περίεργο στην ταχύτητα που παραπέμπει σε επιβατικό αεροσκάφος κι όχι σε ΙΧ. Έτσι, η γυναίκα καλείται τώρα να πληρώσει το πρόστιμο των 850 ευρώ, ενώ επιβαρύνεται και με δέκα πόντους ποινής στο δίπλωμά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ιστορία έκανε γνωστή ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και τοπικός εκπρόσωπος για θέματα της Τροχαίας, Τζιοβάνι Στρολόγκο, ο οποίος συμβουλεύει τη γυναίκα να κινηθεί νομικά όχι μόνο για να «σβήσει» την κλήση, αλλά και για να ζητήσει αποζημίωση για την ταλαιπωρία που υπέστη, αφού το αυτοκίνητό της σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πιάσει τέτοιες ταχύτητες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.